Dygtig VVS montør søges til fast arbejde for fremtiden.

Benny Johansen og Sønner A/S 


logox221.jpg

Benny Johansen & Sønner A/S er et mellemstort VVS- og Ventilationsfirma, der også varetager blik og køl på Sjælland. Vi mangler pt. en dygtig VVS montør. Arbejdet består af både nybyggeri, renovering og spjældopgaver, men med mulighed for fast arbejde hos en eller flere af vores faste kunder. Stillingen er timelønnet på 37 timer med daglig arbejdstid 7-15 mandag-fredag.


Vi forventer, at du:

  • Er uddannet inden for VVS
  • har et godt humør og en positiv indstilling til dine omgivelser
  • er kundeorienteret og serviceminded af natur
  • Er udadvendt og fleksibel og ser muligheder frem for begrænsninger
  • er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt
  • er initiativrig, engageret og omstillingsparat


Vi tilbyder: 

Du får en række dygtige og engagerede kollegaer, et spændende job og gode arbejdsforhold.

Fast arbejde for fremtiden med opgaver som spjældarbejde og forskellige projekter med både nybyg og renoveringsarbejder.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Tiltrædelse: Snarest, men vi venter gerne på den rette.

Henvendelse: Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Lars Dalsgaard på telefon 44 97 00 71. Ansøgning og CV sendes til mail: lars@bjogs.dk, enten som word-dokument (.doc) eller som pdf-fil (.pdf). Emnefeltet påfører venligst: Ansøgning som VVS montør


Benny Johansen og Sønner er i dag væsentligt beskæftiget med VVS- og ventilationsarbejde, men herudover arbejder man med køleteknik og rustfrit smede- og svejsearbejde, og som noget nyt - i relation til boligselskaber - med traditionelt vvs -og ventilationsarbejde. De store kunder har en betydelig andel af omsætning, kunder som kan nævnes er Toms A/S, Leo Pharma A/S, Novo Nordisk A/S, Chr. Hansen, FSB, mm. Der er pt. 75 ansatte.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Vi bruger Google Analytics og Concrete5 Core scripts. Du kan blokere eller slette cookies. For yderligere information, bedes du besøge vores Privatlivspolitik