Overmontør til Ventilationsafdelingen

Benny Johansen og Sønner A/S 


logox221.jpg

Benny Johansen og Sønner A/S er i rivende udvikling. Derfor søger vi lige nu en overmontør til ventilationsafdelingen.

Har du lyst til at blive en del af et velfungerende team, som har stor fokus på trivsel, og motiveres du af en stor grad af kvalitet og faglige udfordringer, så har vi jobbet til dig.

Om jobbet

Sammen med dine medarbejdere, står du i spidsen for vores Ventilationsafdeling.

Dine primære opgaver vil være: 

  • Ledelse af dine medarbejdere i afdelingen
  • Økonomi- og byggestyring på ventilationsprojekter
  • Projektering af tekniske ventilationsløsninger
  • Kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb
  • Bidrage til den gode arbejdskultur i firmaet 

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring fra lignende stilling, eller er en ventilationsmontør med potentiale til at blive overmontør. Du har interesse for personaleledelse, og har lyst til at udvikle dig fagligt, samt menneskeligt i et moderne VVS-firma i stor udvikling.

Som person er du handlekraftig, struktureret og en god teamplayer, med respekt for andres værdier. Hvis du samtidig er løsningsorienteret og har et godt humør med smittende engagement, vil du passe fint ind i vores kultur. Derudover forventes det, at du:

  • Har viden omkring ventilationsberegning, dimensionering og forbrugstimer- og materialer.
  • Kan beregne mindre og større byggesager. Regneprogrammet der benyttes er CalWin.

Vi tilbyder dig 

  • Et dynamisk og uformelt miljø, med ”højt til loftet”, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden.
  • En kultur hvor der er stor opmærksomhed på, at der er harmoni mellem arbejde og privatlivet, og hvor der gøres en aktiv indsats for at fastholde og udvikle det gode arbejdsmiljø!
  • Et faglig spændende og udfordrende job med mange forskelligartede opgaver, hvor du i høj grad får mulighed for at præge din hverdag og træffe beslutninger sammen med dine medarbejdere/kollegaer.

Rekrutteringsprocessen varetages af firmaet Willcan. Har du spørgsmål til jobbet eller processen, er du velkommen til at kontakte Anders Bech på 29 29 28 27.

Stillingen ønskes besat nu, men vi venter gerne på den rette. Send din ansøgning til ab@willcan.dk mærket ”Overmontør Ventilation” og vedlæg dit CV. Alle henvendelser behandles fortroligt. 


Benny Johansen og Sønner er i dag væsentligt beskæftiget med VVS- og ventilationsarbejde, men herudover arbejder man med køleteknik og rustfrit smede- og svejsearbejde, og som noget nyt - i relation til boligselskaber - med traditionelt vvs -og ventilationsarbejde. De store kunder har en betydelig andel af omsætning, kunder som kan nævnes er Toms A/S, Leo Pharma A/S, Novo Nordisk A/S, Chr. Hansen, FSB, mm. Der er pt. 75 ansatte.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Vi bruger Google Analytics og Concrete5 Core scripts. Du kan blokere eller slette cookies. For yderligere information, bedes du besøge vores Privatlivspolitik