Naturgasfyr

gasflamme.jpg

Benny Johansen og Sønner A/S har ekspertisen!

Vælg gaskedeltype ud fra boligens nuværende varmeanlæg og jeres forbrugsmønster.

Benny Johansen & Sønner A/S anvender kedler fra følgende producenter:

  • Vaillant
  • Bosch
  • Immergas
  • Weishaupt

Skift til et nyt gasfyr, få tilskud og spar penge hvert år!

Hvis du skifter dit gamle oliefyr ud med et kondenserende naturgas, får du mange fordele med i købet:

  • Billigere og renere varme.
  • 5000 kr i tilskud fra HMN.
  • En stor besparelse på varmeregningen.

Det er fordele der er til at forstå!

Eksempel på besparelse:

Hvis du bor i et hus på 150 m2 og har et ældre oliefyr, koster det dig ca. 20.000 kr. om året at varme dit hus op. Det kan et kondenserende gasfyr gøre for ca. 12.000 kr.
Du sparer altså ca. 8000 kr. om året ved at skifte dit fyr!

GasmesterLogost_Stor432.png

HMN Gassalg

En Gasmester er din garanti for kompetent rådgivning og godt håndværk. HMN Gassalg står bag Gasmester samarbejdet, som består af erfarne vvs-installatører, der er specialiseret i installation af naturgas.

Fordelagtig finansiering

HMN tilbyder at finansiere din nye naturgasinstallation med en fast rente på 6,6 %. Du kan låne op til 100.000 kr. og HMN giver tilsagn efter en almindelig kreditvurdering. Lånets løbetid er op til 10 år og lånet tilbagebetales med 4 årlige rater sammen med gasregningen. Der er ingen udbetaling eller gebyrer.

Besøg HMN udstillingen

Du og din familie er velkommenen i HMNs udstilling på Gladsaxe Ringvej 11 i Søborg, hvor i kan opleve et udvalg af nye gasfyr og hører mere om mulighederne for at spare på energien. De har åbent alle hverdage kl. 9.00-18.00. Se mere på www.gassalg.dk.

Hvem kan?

Mangler du nogen til at udskifte dit oliefyr til naturgasfyr, behøver du ikke lede længe. Benny Johansen og Sønner A/S udskifter, anmelder, reparerer, installere, servicere, opstarter, indregulere alle slags olie og gasfyr. Ring og få et uforpligtende tilbud på tlf.: 44 97 00 71 (VVS)

Læs også om fjernvarme

Forsiden

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Vi bruger Google Analytics og Concrete5 Core scripts. Du kan blokere eller slette cookies. For yderligere information, bedes du besøge vores Privatlivspolitik