Køber du VVS-artikler på nettet, snyder du dig selv!

sparegris.jpgNår du får dine VVS-produkter leveret gennem os, giver det en masse fordele du ikke bør snyde dig selv for. Vi sørger for at du får det produkt du ønsker, men husker også at sørge for de helt rigtige smådele og stumper, der garantere at dit produkt virker. Køber du selv, skal du selv huske hver eneste lille spændeskive og pakning. Hvis du endelig har husket at bestille det hele, men varen alligevel ikke passer, slipper du for bøvlet med byttegebyr og leveringstider, når du har en professionel fagmand til at udfører arbejdet. Det samme gælder, hvis varen bliver leveret i krom, men ser at du hellere ville have haft det i stål, når det ankommer. Har vi ikke det du skal bruge, kan vi hurtigt kører til en grossist og hente almindelig lagervarer.

Viser produktet sig mod forventning at være defekt efter montering, dækker vores professionelle garanti. Vi sørger for at afmontere, levere nyt produkt og genmontere. Hvad du selv købt og monteret det, hænger du selv på regningen, når du skal køb et nyt.

Har du derudover brug for råd og vejledning stiller vi gerne vores viden til rådighed for at levere det bedste resultat til dig som vores kunde. Vi har en stor fagekspertise og kan vi ikke svare, finder vi en der kan.

Når du afslutter en sag hos os, sender vi en faktura der indeholder de elementer du har fået leveret. Timeforbruget, produkterne, kørsel og moms – hverken mere eller mindre. Vi benytter et nyt og smart økonomisystem og vores administration og bogholderi er altid klar til at svare på spørgsmål.

 

Forsiden

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Vi bruger Google Analytics og Concrete5 Core scripts. Du kan blokere eller slette cookies. For yderligere information, bedes du besøge vores Privatlivspolitik